Timur Acar, Affan rolüyle seyirciyi şaşırtacak

Oynadığı komedi rolleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Timur Acar, Affan rolüyle seyirciyi şaşırtacak.

Başarılı oyuncu Timur Acar, 25 Film yapımcılığında Kars’ta çekilecek olan Uzak Şehrin Masalı dizisinin başrolünde yer alacak.

Yönetmeliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosu Can Sinan tarafından kaleme alınan 2021’in iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Acar, bugüne kadar canlandırdığı rollerin aksine beklenmedik bir karakterle izleyiciye ters köşe yapacak. Acar, yeni sezonda Umay’ın (Aslıhan Güner) eşi Affan rolüyle ekranda olacak. Ailesini çok sevmesine karşın hatalar yapan bir koca ve babayı canlandıracak olan Timur Acar, Temmuz ayı sonunda dizi çekimlerine başlayacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.