TİM Show Center’dan çocuklara tatil hediyesi

Çocukları sihirli bir yolculuğuna çıkaracak olan ‘Oyuncak Hikayesi’ adlı müzikli çocuk oyunu 16 Kasım Cumartesi günü saat 15:00’te TİM Show Center’da gerçekleşecek.

‘Oyuncak Hikayesi’ adlı müzikli oyun, birinci dönem ara tatiline giren çocukları, tatilin ilk gününde güzel bir sürprizle karşılayacak. Çocukların hayal gücünü geliştiren oyunda, minikler Oyuncaklar Ülkesi’ne yolculuk yapacak.

blank
Oyuncak Hikayesi

Doğum gününde Clara’nın, dedesinin oyuncak dükkanında bulduğu eski bir kitap, sihirli bir yolculuğun anahtarı olur. Oyuncaklar Ülkesi’ne yapılacak bu yolculukta Clara’ya oyuncak dostları Teneke Sovalye, Balerin, Dinozor Boni, Prenses Bety ve Kurşun Asker eşlik edeceklerdir. Bu macerada arkadaşlığın, fedakarlığın, cesaretin ve paylaşmanın önemini yeniden keşfedecek olan kahramanlarımızı birbirinden ilginç akıl oyunları bekliyor. Birbirinden etkileyici rengârenk kostümlerin, dans performanslarının, ses ve ışık efektlerinin hazırlandığı müzikal, aileleri ve çocukları 60 dakikalık yaratıcı bir yolculuğa çıkarıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.