TİM Show Center’dan çocuklara sömestr hediyesi

Danimarka’nın dünyaca ünlü akrobasi ekibi 25-30 Ocak tarihlerinde TİM Show Center’da.

Uçan Yumurcaklar, Danimarka Krallığı’ndan çıkan dünyada türünün tek örneği olan eşsiz bir gösteri!

Yıllar önce geleneksel bir jimnastik takımı olarak başlayan Uçan Yumurcaklar, uluslararası üne sahip bir gösteri topluluğuna dönüştü ve 35 ülkede sahnelendi. Dünyanın birçok yerinden ve her yaştan izleyiciyle buluşan gösteri, çocukların ve ailelerin büyük beğenisini kazandı.

Gösteri; yüksek tempoda akrobasi, jimnastik, dans ve komedi şovunu içinde barındırıyor. Ancak gösterinin asıl merkezi; birbirinden genç yeteneklerin içinde barındırdığı yaşam sevinci ve bunu sanatla birleştirmeleri…

blank

Sahnede olmayı çok seven ve parlayan birbirinden yetenekli gençler şovu daha da uçuruyor. İnanılmaz enerjisi ve becerileri olan bu gençler ‘Uçan Yumurcaklar’ gösterisini hafızalarınızdan uzun süre silemeyecek.

Daha önce Amerika, Japonya, Güney Afrika, Dubai, Yunanistan, Kanada, Lübnan ve Finlandiya gibi birçok ülkede izleyicilerle buluşan şova harika bir ışık şöleni eşlik ediyor.

Yumurcaklar ekibi, 7 ila 21 yaşları arasındaki 55 çocuk ve gençten oluşuyor. 400 kişi arasından seçilen birbirinden yetenekli 30 çocuğun sergilediği bu muhteşem gösteriyi 25 Ocak-30 Ocak tarihlerinde TİM Show Center’da izleyebilirsiniz.

Biletler, Biletix ve TİM Show Center gişesinde…

Gösteri Günleri ve Saatleri;
25 Ocak 2020 Cumartesi Saat: 16:00
26 Ocak 2020 Pazar Saat: 14:00 ve 19:00
28 Ocak 2020 Salı Saat: 19:00
29 Ocak 2020 Çarşamba Saat: 19:00
30 Ocak 2020 Perşembe Saat: 19:00

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.