THY’den ‘yasa dışı göçmen taşıyor’ iddiasına yalanlama

THY, bazı ulusal ve uluslararası medya organlarında yer alan, ‘Türk Hava Yolları Belarus seferlerinde yasa dışı göçmen taşıyor’ haberlerini yalanladı.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği, bazı ulusal ve uluslararası medya organlarında yer alan, ‘Türk Hava Yolları Belarus seferlerinde yasa dışı göçmen taşıyor’ iddialarını yaptığı açıklamayla yalanladı.

Açıklamada, “Ortaklığımız, dünyanın dört bir yanına gerçekleştirdiği uçuşlarda uluslararası otoriteler ile iş birliği içerisinde, tüm güvenlik hassasiyetlerini dikkate almakta ve operasyonlarını bu ölçüde gerçekleştirmektedir. Medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.