Thodex davası 1 Temmuz’a ertelendi

Binlerce kişinin mağdur edildiği kripto para borsası Thodex davasında ara karar çıktı.

Thodex sistemine ilişkin davanın ilk celsesi Anadolu 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi görüldü. Firari elebaşı Faruk Fatih Özer haricindeki 6’sı tutuklu 21 sanık mahkeme salonunda hazır bulundu.

TRT Haber’den Muhammet Emin Şahin’in aktardığı habere göre sanık ve mağdur avukatları da duruşmaya katıldı. 268 sayfalık iddianamenin özeti sanıkların yüzlerine okundu. Daha sonra sanık savunmalarına geçildi. Firari sanık Faruk Fatih Özer’in kardeşi Güven Özer’in kimlik tespitinde aylık gelirinin 40 bin dolar olduğu dikkati çekti.

Kardeş Özer savunmasında asıl mağdurun kendilerinin olduğunu ileri sürdü.

DAVA 1 TEMMUZ’A ERTELENDİ

Mahkeme heyeti sanık savunmaları sonrası ara kararını açıkladı. Tutuklu sanık Cem Uzunoğlu’nun MASAK raporuna itirazını kabul etti, ek rapor düzenlenmesini istedi.

6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Dava 1 Temmuz’a ertelendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.