The Witcher’a Game of Thrones dokunuşu!

Game of Thrones dizisinde ‘Night King’ karakterini canlandıran Vladimir Furdik The Witcher’da yer alan dövüş sahneleri tasarladığı öğrenildi.

The Witcher’da Yennefer karakterine hayat veren Anya Chalotra ile kendi fotoğrafını paylaşan Vladimir Furdik, dizi hayranlarını büyük bir şaşkınlığa uğrattı.

Game of Thrones’un ilk beş sezonunda dublör koordinatörü olarak çalışan Furdik, efsanevi dizide hayat verdiği Night King karakteri ile büyük bir beğeni toplamıştı. Şimdi Game of Thrones’taki deneyimlerini bir başka fantastik seri The Witcher’a aktaran Furdik, ilk sezondaki neredeyse her dövüş sahnesini kendisi tasarladı.

blank

Buna rağmen dizinin hayranları, ikinci sezonda Furdik’ten mahrum kalacak. Zira 50 yaşındaki Slovak oyuncu, kısa bir süre önce Instagram’daki bir takipçisine The Witcher’dan ayrıldığını söyledi; ancak herhangi bir ayrıntı vermedi.

The Witcher Netflix’te yayında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.