The Wit Social List’te Burcu Özberk’in oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisi zirveye yerleşti

Kendi takipçi sayısı 7.7 milyona, başrolünü oynadığı Aşk Mantık İntikam’ın takipçi sayısı 600 bine ulaşan Burcu Özberk, The Wit’in sosyal medya listesinde dizisiyle zirvede.

Dünyanın dört bir yanındaki televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan içeriklerin sosyal medyadaki etkisini ölçen kuruluş The Wit Social List’te Burcu Özberk’in oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisi zirveye yerleşti. Yayına girdiği ay listeye üçüncü sırada yer bulan dizi, şimdi birinci sırada. Dizinin resmi instagram hesabının takipçi sayısı 600 bini geçmiş durumda. Romantik komedi dizilerinin kraliçesi olarak gösterilen Burcu Özberk’in instagram takipçi sayısı 7.7 milyona ulaştı.

Burcu Özberk yeni dizisiyle The Wit listesinin zirvesinde…

İlk kez bir dizide başrol oynayan ve başarılı oyunculuğuyla hızlı bir yükseliş ivmesi yakalayan İlhan Şen’in takipçi sayısı şimdiden 1.1 milyonu geçmiş durumda. Yazın başlayan romantik komedi dizilerinin arasından sıyrılarak kış sezonuna adını yazdıran ilk yapımlardan biri Aşk Mantık İntikam olurken, ekranın yeni ikilisi Burcu Özberk ile İlhan Şen’in yükselişi sürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.