The Rolling Stones’un 500 milyon dolarından çocuklarına 5 kuruş yok!

İkonik rock grubu The Rolling Stones’un solisti Mick Jagger, “çocuklarının paraya ihtiyacı olmadığını” söyleyerek, grubun 500 milyon dolarlık servetini bağışlamayı düşündüklerini söyledi.

Şu sıralar 31. stüdyo albümü “Hackney Diamonds”ı piyasaya çıkarmaya hazırlanan dünyaca ünlü İngiliz rock grubu The Rolling Stones’un solisti Mick Jagger, grubun mirasını hayır kurumuna bağışlamayı düşündüklerini açıkladı.

NTV’de yer alan habere göre; 80 yaşındaki Jagger, grubun en ünlü parçalarının yer aldığı 500 milyon dolarlık müzik koleksiyonunun bir gün satılması durumunda, “Çocukların paraya ihtiyacı yok ” diyerek bu parayı bağışlamalarında sorun olmadığını ifade etti.

Jagger’ın sekiz çocuğu bulunuyor.

KOLEKSİYONU SATACAK MI?
Ancak müzisyen, koleksiyonu henüz satmayı düşünmediklerini söyledi.

Son dönemde Justin Bieber ve Katy Perry gibi şarkıcılar müzik arşivlerini milyonlarca dolara satmalarıyla gündeme gelmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.