‘The Handmaid’s Tale’ yeni bölümleriyle yakında sadece blutv’de!

Altın Küre ve Emmy dahil olmak üzere yaklaşık 50 ödüle sahip ‘The Handmaid’s Tale’ın merakla beklenen 3. sezonundan ilk kareler yayınlandı. İzleyiciyi distopik bir dünyaya sürükleyen dizinin yeni bölümleri yakında sadece blutv’de ekran başındakilerle buluşacak.

Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan ‘Damızlık Kızın Öyküsü’ isimli romanından uyarlanan ‘The Handmaid’s Tale’ın 3. sezonu için geri sayım başladı. Yeni sezondan ilk karelerin paylaşıldığı dizi, ABD’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplumun hayatını konu alıyor.

Kadınların çalışma hakkının olmadığı ve devlet mülkü olarak popülasyonu artırmak için damızlık olarak zorlandıkları bir dünyada geçen ‘The Handmaid’s Tale’ın başrollerini Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski, Madeline Brewer, Ann Dowd, Max Minghella, Christopher Meloni ve Elizabeth Reaser paylaşıyor.

blank

Yeni bölümleriyle sadece blutv’de izleyicilerle buluşacak dizinin 3. sezonundan yayınlanan kareler, Offred’in (Elisabeth Moss) mücadelesinin çetin geçeceğini gösteriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.