The Expanse, 5. sezonu da onaylandı

Amazon’un patronu Jeff Bezos’un filme ilham veren kitap serisinin hayranı olması nedeniyle yeni sezon onaylarını zorlanmadan alan The Expanse, 5. sezonu da onaylandı

İlk üç sezonunu Syfy kanalında geçirip iptal edilmesinin ardından bir süre sonra Amerikan Ulusal Uzay Topluluğu’nun Uluslararası Uzay Geliştirme Konferansı’na katılım gösteren ve uyarlandığı kitap serisinin büyük bir hayranı olduğu bilinen Amazon patronu Jeff Bezos tarafından gerçekleştirilen açıklamayla Amazon’a transferi resmileşen “The Expanse” için güzel haber.

Amazon, 13 Aralık 2019’da izleyiciyle buluşan 4. sezonun ardından 5. sezon onayını verdi.

Fakat 5. sezonun ne zaman çıkacağıyla ilgili tahminler 2020 yılının son aylarında veya 2021’in ilk aylarında yoğunlaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.