The Beatles’ın efsane ismi John Lennon’un katili ile fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı

The Beatles’ın efsane ismi John Lennon’un katili Mark David Chapman fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı. Uyuşturucu bağımlısı Chapman ,8 Aralık 1980 yılında Lennon’u vurarak öldürmüştü.

The Beatles grubunun efsane ismi John Lennon’un katili Mark David Chapman tarafından öldürülmeden önce birlikte objektiflere güldükleri son fotoğraf, ilk kez gün yüzüne çıktı.

Goresh isimli bir kişi, Lennon’un öldürülmeden tam 4 fotoğrafını çekti. Bu fotoğrafların ortaya çıkan yeni negatiflerinden alınan kaliteli baskılar, ünlü şarkıcının katiline gösterdiği nezaketi de gösterdi.

Goresh’in çektiği 4 fotoğrafın yaklaşık 500 bin dolara açık artırmada satılması bekleniyor.

blank
John Lennon – Mark David Chapman

NE OLMUŞTU?

8 Aralık 1980 yılında John Lennon, Central Park West’teki evinden ayrıldığı sırada hiçbir sabıkası bulunmayan eski bir güvenlik görevlisi 25 yaşındaki Mark David Chapman tarafından durdurulmuş ve Chapman The Beatles grubunun efsane isminden imza istemişti.

Daha sonra daha lise yıllarında uyuşturucu bağımlısı olan Chapman, Lennon’u vurarak öldürmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.