TFF’den Nihat Özdemir açıklaması!

TFF’den yapılan açıklamada, “Sosyal medyada yer alan Federasyon Başkanımız Sayın Nihat Özdemir’in istifa ettiğine dair açıklamalar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir’in istifa ettiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı. TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sosyal medyada yer alan Federasyon Başkanımız Sayın Nihat Özdemir’in istifa ettiğine dair açıklamalar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu görevinin başında olup asılsız iddialara itibar edilmemelidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.