TFF, Mircea Lucescu’nun sözleşmesini bugün feshedecek

Türkiye Futbol Federasyonu’nun A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun sözleşmesini bugün feshetmesi bekleniyor.

Şenol Güneş’in A Milli Takım’ın başına geçeceği iddiaları sonrası TFF’nin Mircea Lucescu ile yolları ayırması bekleniyor.

Milli Takımın başında 17 maça çıkan Lucescu, 4 galibiy galibiyet, 6 beraberlik aberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Federasyon, Rumen teknik adamın Haziran ayında sona erecek olan sözleşmesini feshetmek için çalışmalarını sürdürürken, Milli Takım’da Şenol Güneş dönemi başlıyor.

Güneş, ay-yıldızlıların mart ayındaki maçların başında olacak. Ay yıldızlılardaki ikinci döneminin ilk maçı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu’nda oynanacak Arnavutluk karşılaşması olacak.

A Milliler, 22 Mart’ta deplasmandaki Arnavutluk mücadelesi sonrası, 25 Mart’ta Eskişehir’de grubun ikinci maçını Moldova ile yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.