TEVİTÖL’de Çevrim İçi Tanıtım Dönemi Başlıyor

Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi’nde (TEVİTÖL) çevrim içi kayıt ve tanıtım dönemi başladı.26 Haziran Pazar günü saat 12.00-13.30 arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek toplantıda, aday öğrenciler ve velileri, TEVİTÖL ile ilgili bilgileri, akademik çalışmalarını ve kayıt – kabul işlemleri ile ilgili detayları okul yönetimi, öğrenci ve mezun öğrencilerden öğrenebilecek.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüksek potansiyelli ve üstün başarılı öğrencilerin eğitim gördüğü Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi’nde (TEVİTÖL) çevrim içi kayıt ve tanıtım dönemi başladı. Aday öğrenciler ve velileri, 26 Haziran Pazar günü saat 12.00-13.30 arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek toplantıda, TEVİTÖL’ün akademik çalışmalarının yanı sıra sosyal bilimlerden fen ve teknolojiye, edebiyattan matematiğe, spordan sanata uzanan pek çok alanda sunulan olanaklar hakkında detaylı bilgi edinebilecek.

Veliler TEVİTÖL’ü öğrencilerden dinleyebilecek

Online tanıtım günleri sunumlarında aday öğrenciler ve veliler, TEVİTÖL’ün uyguladığı ve 21. yüzyılbecerilerini merkeze alan projesi T21C’nin kazanımlarını, kulüp ve etkinlik çalışmalarını, kendilerini ne ölçüde geliştirdiklerini okul öğrencilerinden dinleme imkanını yakalayacak. Veli ve öğrenciler tanıtım gününe okulun web sitesiüzerinden ulaşabilecekleri formu doldurarak kayıtyaptırabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.