TEVİTÖL öğrencilerinden yılsonu konseri

2001 yılından bu yana eğitim-öğretim etkinliklerini Türk Eğitim Vakfı bünyesinde sürdüren, üstün nitelikli öğrencilerin yetiştiği TEVİTÖL’de pandemi nedeniyle verilen iki yıl aranın ardından yılsonu konseri düzenlendi. Konserde TEVİTÖL Güher ve Süher Pekinel Müzik Bölümü öğrencileri konuklara müzik ziyafeti yaşattı. Chopin’den Beethoven’a ünlü klasik eserleri yorumlayan öğrenciler konserin bitiminde de ‘Kızılcıklar Oldu mu’ ile final yaptı.

2006- 2007 öğrenim yılında, TEVİTÖL öğrencilerinin ve yönetimin yoğun istekleri doğrultusunda Kurulan Güher ve Süher Pekinel Müzik Bölümü’nde öğrenciler; bölümün kurucuları olan, Türkiye’nin yetiştirdiği önemli piyano sanatçılarından Güher Pekinel ve Süher Pekinel’den mentörlük desteği de alıyorlar. Müzik Bölümü Yöneticisi Gökhan Orallı eşliğinde, konservatuarlarda öğretim görevlisi ve orkestra sanatçısı olan hocaların eğitiminden geçen öğrenciler,düzenledikleri konserlerle de müzik aşklarını izleyicilerle paylaşma fırsatı buluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.