“Teşkilat” ikinci sezonuyla gümbür gümbür geliyor!

TRT 1 ekranında ilk bölümünden itibaren büyük ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran ‘Teşkilat’, ikinci sezonuyla gümbür gümbür geliyor! Yapımcılığını TIMS&B Productions’ın yaptığı, 26 Eylül Pazar akşamı ekrana dönecek olan dizinin ikinci sezon afişi de yayınladı.

Yeni sezon fragmanları ile nefes kesen ve beklentiyi zirveye taşıyan dizinin afişinde, ‘Teşkilat’ın yıldızları Mesut Akusta, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve kadroya bu sezon katılan Gürkan Uygun yer aldı.

‘Teşkilat’, kadroya katılan usta oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi, görsel efektleri ve nefes kesecek aksiyon sahneleri ile pazar günleri yine zirvenin sahibi olacak.

Türkiye’nin isimsiz kahramanlarının öyküsü ‘Teşkilat’ 26 Eylül Pazar günü yeni sezonuyla TRT 1’de.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.