Terra Pizza Antalya’daki 7. restoranını Pınarbaşı’nda açtı

Restoran yatırımlarına devam eden Terra Pizza’nın, Antalya Pınarbaşı’ndaki şubesi hizmete girdi.

Lezzeti, kalitesi ve hizmet anlayışıyla Türkiye çapında pizza severlerin gönlünde taht kuran Terra Pizza’nın Antalya’daki 7.restoran yatırımı olan yeni şubesi, taze taze hazırlanıp pişirilen ürünleriyle misafirlerini bekliyor.

Türkiye’nin ilk pizza zincirlerinden, birçok ilke ve yeniliğe imza atmış Terra Pizza, 25.yılına girerken başlattığı geniş kapsamlı büyüme, gelişme ve kurumsallaşma sürecini sürdürüyor. Terra Pizza, Antalya Pınarbaşı’ndaki yeni şubesinde Antalyalı misafirlerini ağırlıyor.

blank
Terra Pizza CEO’su Emre Kurtoğlu

Terra Pizza CEO’su Emre Kurtoğlu Terra Pizza’nın Antalya’daki yatırımlarıyla ilgili: “Çeyrek asıra yaklaşan geçmişe sahip, hikayesi olan ve bugüne kadar pek çok kişiye dokunan bir marka olarak ilk günden beri her zaman yenilikçi ve başarılı olmayı amaçladık. Bu yolda ilerlemeye de devam ediyoruz. Gel beraber olsun sloganımız ile tüketicilerimizi pizzalarımızı deneyimlemeye, paylaşmaya davet ettik. Sponsorluk çalışmamız ile Terra Pizza’yı en çok konuşulan markalardan biri haline getirdik. Şimdi de yatırımlarımız ile Türkiye’nin dört bir yanındaki pizza severlerle buluşuyoruz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz yeni şube yatırımlarımız ile Antalyalı lezzet tutkunlarına lezzetlerimizi sunmaya hazırlanıyoruz. Yeni dönemde daha fazla şube ile pizza tutkunlarıyla buluşacağız” dedi.

Lokal tatlarla hazırladığı birbirinden lezzetli pizzalarıyla dikkat çeken, Türkiye’nin ilk zincir pizza restoranlarından Terra Pizza, her damak tadına uygun pizzaları ve sektöre kattığı yeniliklerle öne çıkıyor. Türkiye’nin her köşesinde büyümeyi planlayan Terra Pizza, yeni şubesinde tüm Antalyalılara “Gel beraber olsun” diyor.

Terra Pizza Antalya Pınarbaşı
Pınarbaşı Mahallesi 730 Sok. No:15 30A D:5 Konyaaltı/Antalya

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.