Terör yuvalarına Mehmetçik’ten köklü temizlik!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman Mehmetçikleri ile teröristleri gördükleri yerde vurmaya devam ettiklerini belirten Milli Savunma Bakanlığı, operasyon bölgelerinde terör yuvalarının tek tek temizlendiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA) – Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerindeki terörle mücadeleye yönelik arama-tarama çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini duyurdu.

Bakanlık, Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığında olan 16, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 3 olmak üzere toplam 19 PKK/YPG’li teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı. “Umudun askerleri umutları yeşertmeye devam ediyor” mesajıyla paylaşımda bulunan Milli Savunma Bakanlığı, kahraman Mehmetçiğin terörle mücadele bölgelerinde sürdürdükleri günlük hayatı destekleme faaliyetlerinden görüntüler de paylaştı.

Bakanlık, yayımladığı son paylaşımında Pençe-Kilit Operasyonu ile Irak’ın kuzeyindeki terör inlerine girildiğini belirterek, tüm sığınak, barınak ve mağaralara girilerek terör yuvalarının birer birer temizlendiği kaydedildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.