Terör örgütüne Pençe

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Operasyonu’nda şu ana kadar 73 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Teröristlerde ciddi bir korku, endişe, panik hakim.” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gündemdeki gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, “Hudutların korunması milli bir meseledir” derken, sığınmacı tartışmasıyla ilgili olarak, “Yalan haber ve görüntülerle dezenformasyon yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Bakan Akar, şunları kaydetti; “102 mağara ve sığınak tarhip, 524 el yapımı patlayıcı imha edildi. Teröristlerde ciddi bir korku, endişe, panik hakim. Irak’ın sınırlarına, egemenlik haklarına son derece saygılıyız. TSK’nın terörden arındırdığı bölgede 5 milyon Suriyeli bulunuyor. Yalan haber ve sahte videolarla farklı algı oluşturmaya çalışıyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.