Tepe Savunma ve Güvenlik, AFAD ve AKUT’tan iş birliği

Tepe Savunma ve Güvenlik, bağlı olduğu Bilkent Holding değerleri ile 28 yıldır topluma farklı alanlarda katkı sunmaktadır. Tepe Savunma ve Güvenlik, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) iş birliği ile, afet ve iklim sorunları karşısında topluma katkı sunabilmek amacı ile yeni bir projeyi hayata geçirdi.

İSTANBUL İGFA- 13.000’ e yakın çalışanı ile Türkiye’nin 81 ilinde hizmet sunan Tepe Savunma, sosyal sorumluluk bilinci ile çevresel sürdürülebilirlik için çalışmalarına yeni bir proje ile devam etmeye başladı. Yaklaşık 1200 kişilik “Tepe Hayat Ekibi”, afet ve acil durum konularında hazırlıklı ve bilgi sahibi olmak üzere AKUT farkındalık eğitimlerine katıldı. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Samsun ve Erzurum’da başlatılacak olan AFAD gönüllü eğitimleri ile “afet ve iklim sorunlarında arama kurtarma ve ilk yardım çalışmalarında, bilginin ve zamanlamanın önemi” kapsamındaki eğitimler, hem online hem uygulamalı olarak verilecektir.

Proje kapsamında, Tepe Savunma markası olan “Tepe Akademi online eğitim platformunun” da aktif olarak kullanılması ve zengin eğitim içerikleri ile sürdürülebilir bir eğitim olanağının sağlanması hedeflendi. Afet ve olası durumlarda, konusunda bilgili ve uygulamalı eğitim almış yetişmiş insan gücü ihtiyacının karşılanması amacı ile Tepe Savunma ve Güvenlik çalışanlarından oluşan “ Tepe Hayat Ekibi” bu alandaki çalışmalarına “Her Bir Tepeli, Yeni Bir Hayat” sloganı ile devam etmektedir.

Toplumda “Güvenlik” konusunda başarıları ile Güvenlik sektörünün lider kurumları arasında yer alan Tepe Savunma, “afet, acil durum ve arama kurtarma” konularında da topluma katkı sunmayı ve “çevresel sürdürülebilirlik farkındalığı” geliştirmeyi, kurumsal yönetim anlayışının odağında sahiplenmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.