Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, Tepe Home’un yeni teknolojik yatırımları ve yeni koleksiyonları hakkında konuştu.

Sektör dinamiklerine hakim olan bir şirket olarak yatırımlarını her zaman müşterinin istek ve ihtiyaçlarını analiz ederek gerçekleştirdiklerini belirten Levent Çapan, aynı zamanda dünya trendlerini yakından takip ederek konfor ve estetiği kalite ile birleştiren ürünler tasarladıklarını söyledi. Müşteri alışveriş deneyimini iyileştirmenin öneminin altını çizen Çapan “Tepe Home markası olarak müşterimize ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak için yatırımlarımızı teknoloji odaklı sürdürüyoruz. Alışveriş deneyiminin her aşamasını farklı ve özel kılmak için girişimlerimizi ve çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” açıklamalarında bulundu. Bununla birlikte verimlilikte de teknolojinin önemine dikkat çeken Tepe Home Genel Müdürü, “Dijital dönüşüme yönelik yatırımlarımızı hızlı aksiyon alarak hayata geçiriyoruz” dedi.

Tepe Home’un 2022 Koleksiyonu hakkında da bilgiler veren Levent Çapan, “2022 koleksiyonumuzda olabildiğince modüler, fonksiyonel tasarımlar ile konfor ve estetiği vurguladığımız ürünlere odaklandık. Farklı metrekarelere uyum sağlayan, kombinasyon özgürlüğü sunan mobilyaların daha çok talep edildiğini gözlemliyor, ARGE faaliyetlerimizi bu detaya göre şekillendiriyoruz. Farklı zevklere ve ihtiyaçlara da hitap etmeyi amacıyla sadece trendlerle sınırlı kalmayarak her zevke uygun ürün çeşitliliği sunmaya da özen gösteriyoruz. Yeni koleksiyonumuzda farklı yaşam alanlarına kolaylıkla uyum sağlayabilen, modüler ve fonksiyonel ürünlerin bulunduğu bir ürün gamı müşterilerimizi bekliyor. Tüketicimize sunacağımız yeni koleksiyonlarımızda da çağdaş tasarım çözümleri ile birlikte kaliteyi doğru fiyatla sunan yenilikçi ürünler yer alıyor” İfadelerinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.