Teoman’ın kızı Zeyno büyüdü

Ünlü şarkıcı Teoman’ın kızı Zeyno, önceki gün babasıyla alışveriş turuna çıktı. Zeyno’nun büyüdüğü de gözlerden kaçmadı.

Teoman, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Her zaman yalnız görmeye alıştığımız Teoman’ın yanında, kızı Zeyno vardı. 6 yaşındaki Zeyno, fotoğraflarının çekildiğini fark edince babasının arkasına saklandı.

AYNI ANNESİ

Teoman, 2012 yılının Aralık ayında fotoğrafçı Ayşe Kaya ile nikah masasına oturmuş ve evlendikten tam 1 yıl sonra kızı Zeyno dünyaya gelmişti. Çift 2015’te anlaşmalı olarak boşandı, Zeyno’nun velayeti ise anneye verildi. 6 yaşına giren Zeyno’nun, annesine olan benzerliği dikkatten kaçmadı.

blank

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.