Teoman’dan ‘yardım konseri düşünüyor musunuz?’ sorusuna şaşırtan cevap

Geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülenen ünlü şarkıcı Teoman, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Yaşanan orman yangınlarının ardından “Yardım konseri düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltilen Teoman, verdiği cevapla şaşırttı.

Rock müziğin sevilen isimlerinden olan Teoman, geçtiğimiz gün arkadaşları ile Bebek’te bir mekanda buluşarak uzun uzun sohbet etti. Muhabirler ile sohbet eden Teoman, konserlerin başladığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

“Yaşanan yangınlardan dolayı yardım konseri düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltilen Teoman, “Hayır öyle bir şey düşünmüyorum” sözleriyle şaşırttı.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, “Yarı kapasite ile sahnelere başlayacağım. Harbiye Açıkhava’da dört tane konserimiz olacak. Bu dönemde ne kadar konser verirsek o kadar iyi diye düşünüyorum” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.