Teoman, Harbiye Açıkhava sahnesini salladı

Teoman, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen “Harbiye Yıldızlar Geçidi” serisinde vereceği 4 konserin ilki için dün gece Harbiye Açıkhava sahnesindeydi.

Tüm biletlerin tükendiği konserde Teoman, aralıksız 2 saat performans sergiledi. Renkli Rüyalar Oteli, Paramparça, Bana Öyle Bakma, Kupa Kızı Sinek Valesi, Rüzgar Gülü, Gönülçelen gibi hitlerinin yanı sıra Teoman klasikleri haline gelen Gemiler, Uykusuz Her Gece gibi coverlarını da yorumlayan sanatçı kendisini izlemeye gelen İstanbullulara eşsiz bir gece yaşattı. Sahne üstünde yeni müzisyenleriyle
dinamik bir geceye imza atan Teoman, solo gitarı ve mızıkası ile gerçekleştirdiği “Fahişe” performansı ile de dikkat çekti.

Teoman 25 Temmuz, 16 Ağustos ve 14 Ekim’de tekrar “Harbiye Yıldızlar Geçidi” konserlerinde sahnede olacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.