Teoman: Beni rock yıldızı gibi değil hikaye anlatıcısı gibi düşünün

Biletleri günler öncesinden tükenen konserde izleyenler sanatçının kariyerinde biriktirdiği çok özel hikâyelere ortak olup, en koyu şarkılarının en koyu versiyonlarını dinlediler.

Konsere tek başına gitar ve mızıka çalarak, Fahişe performansı ile başlayan Teoman; “Koyu Antoloji konserimde sadece birbiriyle ilintili hikayeleri anlatıyorum. Beni rock yıldızı gibi değil, hikaye anlatıcısı gibi düşünün bu konserde. Bu başka türlü bir konser. Şimdi bunun normal Teoman konseri zannedenler, genelde verdiğim konserleri bekleyenler için şimdiden geçmiş olsun.” diyerek salonu dolduran binlerce İstanbulluya gecenin uyarısını yaptı.

İki saat aralıksız süren ve diğer konserlerinden oldukça farklı geçen konserinde Teoman, müzikseverlere sadece hit parçalarını değil, 25 senelik kariyerin birbiriyle uyumlu şarkılarını çaldı. Teoman’ın Koyu Antoloji’si konser serisinin sahne görselleri 2017’de aramızdan ayrılan ressam Tayfur Sanlıman’ın eserlerinden oluştu.

Teoman, gecede yeni teklisi Nevrozumun Zindanı performansında alternatif müziğin önemli isimlerinden Korhan Futacı’yı ağırladı. Futacı Teoman’a saksafonu ile eşlik etti.

Sanatçı Koyu Antoloji konser serisi için 13 Nisan 2023 perşembe akşamı İzmir Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde sahnede olacak. Teoman 15 Nisan 2023 cumartesi günü de depremden etkilenen için düzenlenen ve tüm biletleri tükenen Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava konseri için İstanbullularla buluşacak.

Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen Teoman konserlerinin biletleri passo’da satışta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.