Teoman: 30 senedir benimle daha ünlü olamadı

Teoman, Bebek’te görüntülendiği arkadaşı için “30 senedir benimle birlikte kendisini de çekiyorsunuz fakat daha ünlü olamadı” dedi.

Gece hayatında sık sık görüntülenen 49 yaşındaki Teoman, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Bebek’te sabah saatlerinde karşısında muhabirleri görünce şaşıran Teoman, şaşkınlığını “Bu saatte de mi beni buldunuz?” sözleriyle dile getirdi. Arkadaşlarıyla Happily Ever After’da kahvaltı yapan şarkıcı, çıkışta muhabirlerle sohbet etti.

“YENİ TEKLİFLERE AÇIĞIM”

Son olarak bir giyim firmasının reklam yüzü olan şarkıcı, “Yeni reklam tekliflerine açığım menajerim bana iletiyor, değerlendiriyoruz. Tekrar oynayabilirim” dedi.

blank

“SEVGİLİM DEĞİL”

Görüntü alındığı sırada yanındaki hanımefendinin rahatsız olması üzerine Teoman, “Kendisi yakın bir arkadaşım olur, sevgilim değil. 30 senedir benimle birlikte kendisini de çekiyorsunuz fakat daha ünlü olamadı” diye espri yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.