Teoman 2023’ün İlk Konseri İçin Zorlu Sahnesindeydi

Teoman, 2023’ün ilk performansı için Bayhan Müzik organizasyonuyla geçtiğimiz gece Zorlu Turkcell Sahnesi’ndeydi.

Sahne üstü ayakta gerçekleşen konserin biletleri günler öncesinden tükendi. Konserin açılışını “N’apim Tabiatım Böyle” ile yapan Teoman, “Kalbin Yok Mu?”, “Koma Hali”, “Duş”, “Ruhun Sarışın, “Bir Kış Masalı” gibi hitlerinin yanı sıra kariyerinde yer etmiş coverları ile devam etti. Son dönemin adından söz ettiren ismi Teoman, tüm şarkılarına eşlik eden binlerce İstanbullu ile keyifli bir gece yaşadı.

blank

Teoman, Şubat ve Mart’ta da konserlerine devam edecek. Sanatçı, 17 Şubat’ta Zorlu Turkcell Sahnesi’ne bu kez “Teoman’ın Koyu Antolojisi” performansı için gelirken, 15 ve 17 Mart’ta Volkswagen Arena ‘da gerçekleşecek olan “Live From İstanbul Fest.” kapsamında sahnede olacak. Konserlerin biletleri Passo ‘da satışta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.