Televizyon programında dans eden doktor hakkında inceleme talebi

Türk Tabipleri Birliği’nden televizyon programında dans eden doktor hakkında inceleme talebi.

Katıldığı gündüz kuşağı programında program sonunda dans eden Dr. Banu Küçükpolat ile ilgili olarak Türk Tabipler Birliği’nden inceleme talebi geldi.

Bir televizyon programına çıkarak dans etmesiyle sosyal medyada gündem olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat’a Türk Tabipleri Birliği’nden (TTB) inceleme talebi geldi.

Türk Tabipleri Birliği’nin İstanbul Tabip Odası Başkanlığı’na konuyla ilgili gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

“Sabahın Sultanı Seda Sayan” adlı televizyon programında konuk olan Op. Dr. Banu Küçükpolat’ın tıbbi deontoloji ve hekimlik meslek etiği kuralları ışığında disiplin işlemleri yönünden değerlendirilmesini ve sonucundan tarafımıza ve ilgililerine bilgi verilmesini bekleriz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.