Teknoloji devi Sony, elektrikli otomobil modelini tanıttı

Teknoloji devi Sony, CES 2020 fuarında bir sürprize imza atarak elektrikli otomobil modelini tanıttı.

Japon teknoloji devi Sony, kapılarını ziyaretçilerine açan CES 2020 fuarında Vision-S adını verdiği elektrikli otomobilini tanıttı.

YouTube video

Sedan olarak karşımıza çıkan elektrikli model Vision-S’in içinde ve dışında 33 farklı sensör yer alıyor. S-Vision’un konsolunda geniş bir eğlence ekranı kullanılıyor.

blank
Vision-S

BlackBerry QNX, Bosch, Qualcomm, NVIDIA, Continental, HERE, Elektrobit, Gentex Corporation, ZF ve Benteler gibi markalarla işbirliği yapan Sony‘nin bu araçla yapmak istediği diğer otomobil üreticilerine satmak istediği sistemlerin tanıtımını gerçekleştirmek. Sony CEO’su Kenichiro Yoshida, “Bu prototip, mobilitenin geleceğine katkılarımızı somutlaştırıyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.