Tekirdağ Muharip Gaziler Derneği Malkara Temsilciliği Üyelerine Afyon, Kütahya ve Konya Gezisi Düzenlendi

Malkara Kaymakamlığı ve Malkara Belediyesi işbirliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Tekirdağ Muharip Gaziler Derneği Malkara Temsilciliği üyelerine, Afyon, Kütahya ve Konya gezisi düzenlendi.

Afyon, Kütahya ve Konya gezisine Tekirdağ Muharip Gaziler Derneği Malkara Temsilciliği üyelerini, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı Atatürk Anıtı Önünden 29 Ağustos 2022 Pazartesi akşamı saat 20.00’de yolcu ettiler.

Şanlı tarihimizin mimarları olan gazilerimize 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bu geziyi organize ettiklerini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakârlıklar göstererek, canı ve kanı pahasına, ölümüne göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. ” dedi.

Afyon, Kütahya ve Konya gezisine katılan gaziler, Afyon, Kütahya ve Konya illerini yakından görme fırsatı bulacaklar.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.