Teke Tek eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i ağırlıyor

Fatih Altaylı’nın sorulamayanları sorduğu ekran klasiği Teke Tek, gerçeği aramaya, gündemi belirlemeye ve tartışmaya devam ediyor.

Teke Tek’in ilk bölümünde Fatih Altaylı iki ilin paylaşamadığı Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i ağırlıyor. Faruk Çelik AK Parti’nin yeni döneminin ana hatlarını Teke Tek’te açıklıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun balkon konuşması AK Parti politikalarına nasıl yansıyacak? İktidar toplumdaki fay hatlarını birleştirmek için neler planlıyor? Toplumsal uzlaşı için AK Parti’nin 4. iktidar döneminde neler yapılacak? 7 Haziran’dan alınan dersler ne? 1 Kasım zaferi iktidar partisine ne anlatıyor? Fatih Altaylı soruyor, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yanıtlıyor.

Programın ikinci bölümüne ise CHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Umut Oran konuk oluyor. Umut Oran, yeni dönemde CHP’deki liderlik yarışını ve adaylık sürecini Fatih Altaylı’ya değerlendiriyor.

Fatih Altaylı ile Teke Tek 10 KASIM SALI saat 21.00’de Habertürk TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.