”Tek Kişilik Şehir” Trump Towers Gösteri Merkezi’nde izleyiciyle buluşuyor

Serhat Kılıç, Gerçek Alnıaçık ve Benian Dönmez’in birlikte rol aldığı TEK KİŞİLİK ŞEHİR sezonun en iddialı oyunlarından biri olmaya aday.

Behiç Ak’ın yıllar önce adeta günümüzü kaleme aldığı ödüllü oyunu Tek Kişilik Şehir 17 Mart Cuma akşamı Trump Towers Gösteri Merkezi’nde izleyiciyle buluşuyor.

Oyun, ancak tek kişilik yaşanabilen bir şehirde geçiyor. Şehrin sakinleri, kendine ve kendi benliğini çevreleyen her şeye yabancılaşmıştır; iletişim çağında iletişimsizliği, konfor içinde rahatsızlığı, kalabalıklar arasında yalnızlığı, mutluluğun içinde mutsuzluğu yaşamaktadırlar. Yıllardır yazışan iki internet arkadaşı, terk edilmiş ve bomboş bir intihar kulesine dönüşmüş gökdelenlerden birinde buluşmaya karar verir ve oyun başlar.

Yönetmenliğini Serhat Nalbantoğlu’nun üstlendiği oyuna muhteşem oyunculuk performanslarıyla Serhat Kılıç, Gerçek Alnıaçık ve Benian Dönmez can veriyor. Tek Kişilik Şehir’i izlerken çok gülecek, zaman zaman duygulanacak ve kendi yaşamınızdan çok şey bulacaksınız.

Tek Kişilik Şehir ilk olarak17 Mart Cuma akşamı Trump Towers Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek. Saat 20:30’da başlayacak oyunun biletlerine Biletix ve salon gişesinden ulaşabilirsiniz.

blank

Gösterim Tarihleri:

17 Mart 2017 Cuma 20.30 – TRUMP TOWERS GÖSTERİ MERKEZİ

18 Mart 2017 Cumartesi 20.30 – KOZZY AVM/ GÖNÜL ÜLKÜ VE GAZANFER ÖZCAN SAHNESİ

20 Mart 2017 20.30 – CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ

25 Mart 2017 20.30 – TRUMP TOWERS GÖSTERİ MERKEZİ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.