“Tazminat ödememek için…” Neslihan Atagül’e Seren Serengil’den olay yorum!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seren Serengil, Neslihan Atagül hakkında yaptığı yorumla büyük tepki çekti. Serengil: “Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi. Ama tazminat ödememek için rapor aldı” cümleleriyle magazin gündemini çalkaladı.

Beyaz Tv’nin gündüz kuşağında yer alan Söylemezsem Olmaz programının hedefinde yer alan isim oyuncu Neslihan Atagül oldu. Yaptığı açıklamalarla hemen hemen herkesi eleştiri yağmuruna tutan Seren Serengil, Neslihan Atagül hakkında söylediği sözlerle magazin gündemini salladı. Serengil, Atagül’ün hasta olmadığını ve tazminat ödememek için diziden ayrıldığını iddia etti.

blank

Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrolleri paylaşan Neslihan Atagül geçtiğimiz aylarda rahatsızlanması nedeniyle 10 gün rapor almış ve çekimlere ara vermişti. Ünlü oyuncunun “geçirgen bağırsak sendromu” olduğu ortaya çıkınca Sefirin Kızı dizisinin kadrosundan ayrılmak zorunda kaldı.

Ağır bir diyet ve istirahat gerektiren iyileşme sürecinde, setlerin temposuna dayanamayacağı doktor raporuyla belgelendi. Pek çok ünlü de aynı süreci yaşadıklarını söyleyerek Neslihan Atagül’ü destekledi.

“HASTALIĞI BAHANE ETTİ”

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı Neslihan Atagül’ü hedef alarak ağır ithamlarda bulundu. “Söylemezsem Olmaz” üçlüsü, Neslihan Atagül’ün etik dışı davrandığını ve hastalığını bahane ederek projeden ayrıldığını söyledi. “Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi. Ama tazminat ödememek için rapor aldı” dedikleri Neslihan Atagül’e, “Çakal Carlos” benzetmesini yaptılar.

Neslihan Atagül’e “İş terbiyesi yok” diyen sunucular sosyal medyada büyük tepki çekti.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.