Tarkan’ın yeni albümü için geri sayım başladı

2010 yılında ‘Adımı Kalbine Yaz’ ile dinleyicisinin büyük beğenisini alan Tarkan’ın, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı onuncu albümü ’10’, fizy işbirliği ile müzikseverlerle 15 Haziran’da buluşuyor.

Her renkten 14 pop şarkısından oluşan ’10’da, Tarkan’ın kendi bestelerinin yanı sıra Sezen Aksu, Aysel Gürel, Nazan Öncel, Günay Çoban, Gülşah Tütüncü, Ümit Sayın, Murat Matthew Erdem-Ayça Z. Aydın (Miya) ve Serdar İzzet Özdoğan imzalı şarkılar bulunuyor.

Müzikseverler, Megastar’ın yeni albümüne 15 Haziran Perşembe günü kavuşacak. Dijital platformlarda fizy ve iTunes üzerinden indirilebilecek olan albüm, sonraki hafta fizy ve Apple Müzik üzerinden çevrimiçi de dinlenebilecek.

Tarkan’ın DMC etiketiyle yayınlanacak olan yeni pop albümü bir sonraki hafta ise tüm dijital müzik platformlarında çevrimiçi dinlemeye açık olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.