Tarkan’ın yeni albümü ‘Ahde Vefa’ya dünya çapında büyük ilgi

Tarkan’ın Türk sanat müziği albümü “Ahde Vefa”, 11 Mart’ta ilk olarak iTunes’ta satışa çıktı. Ünlü sanatçısının albümü dünya çapında büyük ilgi gördü.

Latin Amerika ve Ortadoğu ülkelerinin yanı sıra Almanya, Fransa, İspanya, Avusturya, Rusya, Hindistan, Mısır, Amerika ve Kanada’daki müzikseverlerin de beğenisine sunulanalbüm, kısa sürede en çok dinlenenler listesine girdi.

İlk olarak iTunes İngiltere, ardından Danimarka, Hollanda ve Almanya “World Music Top Charts” listelerine birinci sıradan giriş yapan “Ahde Vefa”, Azerbaycan iTunes ana sayfada “Top Albums” bölümünde ilk sırada yer aldı.

Megastar Tarkan, “Ahde Vefa” albümüne olan yoğun ilgi ile iTunes üzerinde dünya çapında albüm tanıtımına en çok yer verilen ilk Türk sanatçısı oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ioj3A1uok8M

Tarkan 13 şarkılık albümünde şu eserleri seslendirdi:

1.Rindlerin Akşamı (Dönülmez Akşamın Ufkundayız)
2.Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme
3.Söyleme Bilmesinler
4.Enginde Yavaş Yavaş
5.Nasıl Geçti Habersiz
6.Kadehinde Zehir olsa
7.Veda Busesi
8.Sevmekten Kim Usanır
9.Aşk Bu Değil Mi
10.Islak Daha Islak Öp Beni
11.Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine
12.Zeytin Gözlüm
13.Kara Bulutları Kaldır Aradan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.