Tarkan’ın Rize’de bulunan yaylasına ayılar saldırdı

Ünlü şarkıcı Tarkan, bilindiği üzere doğa ile iç içe yaşamayı seviyor. Rize’de yayla evi satın alan Megastar’ın İkizdere Rüzgarlı Yaylası’nda bulunan evine geçtiğimiz gün ayılar saldırdı.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte uykuya dalacak olan ayılar, boşalan evlerin kapısını kırıyor ve bu evlerde yiyecek arıyor. Tarkan’ın evine ayıların saldırdığı öğrenilince hemen telefonla bilgilendirildi ve Megastar yardımcılarını oraya gönderdi. Ünlü şarkıcının kendi evi ile birlikte civardaki diğer evlerin de tamirinde destekte bulunacağı öğrenildi.

blank
Tarkan

Yılbaşında rekor ücret alacak

Megastar Tarkan’ın yılbaşında Antalya’da bulunan bir otelde konser vereceği ve kişi başı 20 bin TL’ye satılacak olan biletlerin karşılığında 2 milyon TL kazanacağı öğrenilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.