Tarkan’ın kilolu hali görenleri şaşkına çevirdi

Fit görüntüsü ve sahne şovlarıyla adından söz ettiren Tarkan’ın kilolu hali görenleri şaşkına çevirdi.

Her yıl verdiği konserlerde fit görüntüsü ve sahne şovlarıyla adından söz ettiren Tarkan’ın kilolu hali görenleri şaşkına çevirdi. Hayranı Pınar Dilek’le geçen yıl hayatını birleştiren Tarkan’a evlilik yaradı.

Şu sıralar pop albümü için gece-gündüz çalışarak stüdyodan çıkmayan Tarkan, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Bir reklam ajansında yaklaşık 4.5 saat toplantı yapan sanatçı, güneş gözlüğü ve şapkasıyla dışarı çıktı. Sık sık Bodrum Mantı’dan hamur işi sipariş ettiği bilinen Tarkan’ın kilolu hali görenleri şaşırttı.

Giydiği fit kesim tişörtünden çıkan göbeği ve göğüsleriyle dikkat çeken Tarkan, hazırlıkları devam eden albümünün oldukça yüksek maliyetli olduğu şeklindeki soruları kahkaha atarak yanıtsız bıraktı.

blank

Aranjör Ozan Çolakoğlu, geçen günlerde Tarkan’ın son albümünün çalışmalarının bittiğini duyurmuştu. Dört yıldan bu yana bir pop müzik albümü için çalışmalar yapan Tarkan, 15 şarkının yer aldığı albümü önümüzdeki günlerde çıkacak. 44 yaşındaki Tarkan yeni çıkacak albümünde yer alan şarkılardan birinin çok kısa bir bölüm yayınlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.