Tarkan’ın ikinci bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Megastar Tarkan ve Pınar Tevetoğlu 2018’de kızları Liya’yı kucaklarına almıştı. İkinci bebek heyecanı yaşayan çiftin erkek çocukları olacağı öğrenildi.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, Temmuz 2018’de ilk kızları Liya’yı kucaklarına almıştı. ‘Çocukları çok seviyoruz, ikinci kez bu heyecanı yaşamak fikri artık uzak değil’ diyen Tarkan ve eşinden güzel haber geldi. Pınar Tevetoğlu ikinci kez hamile. Çift bebekleri olacağı müjdesini yakın çevresi ile paylaştı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan göre, Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nun bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Liya adında bir kızları olan çiftin, bu kez oğlu olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.