Tarkan’ın Geççek şarkısına Selda Bağcan’dan yorum! Nihayet kükredin!

Megastar Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek, dün akşam yayınlanmış ve sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Tarkan’ın yeni şarkısına bir yorum da Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Selda Bağcan’dan geldi. Tarkan’a destek olan Bağcan, “Nihayet kükredin” ifadelerini kullandı.

YouTube video

Son albümünü 2017 yılında yayınlayan başarılı şarkıcı Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek, dün akşam yayınlandı. YouTube üzerinden yayınlanan şarkının klibi 6 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Şarkısında politik mesaj verdiği söylenen Tarkan’a tepkilerin yanı sıra destekler de gelmeye devam ediyor.

“NİHAYET KÜKREDİN”

Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Selda Bağcan da Tarkan’a destek veren isimler arasında yer aldı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bağcan, “Helalsin Tarkan! Nihayet kükredin” ifadelerini kullandı.

Tarkan’a Gülşen, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Onur Akın, İlyas Salman ve Sibel Can gibi ünlü isimlerden de destek geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.