Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu: Burun haricinde hiç estetiğim yok

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, estetik yaptırdığına dair çıkan haberler hakkında konuştu. Tevetoğlu, “Hep yanlış haber yapıyorsunuz, burun haricinde hiç estetiğim yok.” dedi.

Pınar Tevetoğlu, önceki gün bir modacının Maslak’taki atölyesine girerken objektiflere yansıdı. Tevetoğlu, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi’ndeki bir estetik merkezinin önünde objektife takılan ve estetik yaptırdığı iddia edilen Tevetoğlu, o konu açılınca gülmeye başladı.

blank
Tarkan

‘ESTETİK YAPTIRMIYORUM’

“Hep yanlış haberler yapıyorsunuz” diyerek muhabirlere takılan Pınar Tevetoğlu, şöyle konuştu: “Sürekli estetik yazıyorsunuz. Hayır, estetik yaptırmıyorum. Bir tek burnumda estetik var. Onun haricinde ağzımda, yanağımda, herhangi bir yerimde yok. Konuşmadığım için bu tarz haberler çıkıyor ama kaçmamın sebebi göz önünde olmayı sevmemem. Tarkan da ben de gözlerden uzak yaşamaya çalışıyoruz. Bu yüzden kameraları görünce panik oluyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.