Tarkan’dan yeni şarkısı Geççek ile ilgili açıklama

Tarkan, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni şarkısı ‘Geççek’ hakkında yeni bir açıklama yaptı. Tarkan açıklamasında, “Sevginiz, ilginiz, desteğiniz ve bana yolladığınız o güzel mesajlar için sonsuz teşekkürler” dedi.

YouTube video

Tarkan, ‘Geçcek’ isimli şarkısının yayınlanmasından bir hafta sonra yayınladığı video ile teşekkür etti. Instagram hesabından paylaştığı videoda Tarkan, “Geçen hafta bugün sizlerle buluşan şarkım ‘Geçcek’ ve klibini sevmiş olmanıza ne mutlu oldum anlatamam. Sevginiz, ilginiz, desteğiniz ve bana yolladığınız o güzel mesajlar için sonsuz teşekkürler. Ben de sizleri çok seviyorum; sizler de iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.