Tarkan’dan Uludağ paylaşımı! Bu hatadan dönün!

Megastar Tarkan Uludağ’da yapılaşmanın önünü açacak Uludağ Alan Başkanlığı kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Tarkan paylaşımında, “Uludağ’ı milli park statüsünden çıkaran yasa iptal edilmeli, bu hatadan dönülmeli.” dedi.

Uludağ’da yapılaşmanın önünü açacak Uludağ Alan Başkanlığı kanun teklifinin yasalaşmasına tepki gösteren Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından “Bu hatadan dönülmeli” dedi.

Yaşam savunucularının yapılaşmayı hızlandırarak Uludağ’ın doğasını tahrip edeceğini savunduğu Uludağ Alan Başkanlığı kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Şarkıcı Tarkan, yasanın iptal edilmesi gerektiğini savunarak Twitter’dan şu ifadeleri kullandı:

“Uludağ’ı milli park statüsünden çıkaran yasa iptal edilmeli, bu hatadan dönülmeli. Bu yasayı onaylayanlar unutmamalı ki bu ülke hepimizindir, halkın sesine kulak verip, doğal alanlarımızı koruma altına almalılar. Uludağ milli park statüsüne geri dönmeli. “

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.