Tarkan: Yeni albümüm sıcaklar gelince çıkacak

Volkswagen Arena’da Darüşşafaka yararına yapılan konserde sahneye çıkan Tarkan, “Yeni albümüm sıcaklar gelince çıkacak” diye konuştu.

Megastar Tarkan, yılın ilk konserini İstanbul’da Darüşşafaka yararına verdi. Volkswagen Arena’da, “Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin” temalı konserde 6 bin kişiye seslenen sanatçı, “Eski ve yeni şarkıları karışık söylüyorum ama sanmayın ki yeni albüm yolda değil. Üzerinde 3-4 yıldır çalıştığım bir pop albümü geliyor. Albüm konusunda içim çok rahat.

GELİRİ SANAT MERKEZİNE

Yeni pop albümüm sıcaklar gelince çıkacak” dedi. Konserden elde edilen gelirle, Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampusunde sanat merkezi oluşturulacağı açıklandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.