Tarkan ve eşi düğünün ertesi günü Köln’de el ele görüntülendi

Tarkan ve eşi Pınar Dilek düğün sabahı Köln sokaklarında el ele görüntülendi. Karı koca, kahvaltı yaptı ve her fırsatta birbirlerine sarılıp, selfie çekti.

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla dünyaevine giren Tarkan, Almanya’da eşiyle balayında…Tarkan ve eşi, düğünün ertesi günü Köln’de el ele görüntülendi.

HER FIRSATTA BİRBİRLERİNE SARILDILAR

Geçen cuma Köln’deki Flora Im Botanischen adlı mekanda düğün töreni düzenleyen Tarkan ve eşi Pınar Dilek, Ren nehri manzarasına karşı kahvaltı yaparken Kelebek objektiflerine yakalandı. Karı koca, her fırsatta birbirlerine sarıldı, bol bol selfie çekti.

NEŞELİ KAHVALTI

Misafirlerin de konakladığı Hyatt Regency’deki kahvaltı neşeli geçti. Sohbetin konusu, düğün nasıl geçti ve yaşanan komiklikler oldu. Karı koca arkadaşlarıyla otururken, Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu ve abisi Hakan Tevetoğlu ayrı masada oturmayı tercih etti.

ZAFER İŞARETİ

Çift kahvaltının ardından otelin açık alandaki barında arkadaşlarıyla kutlama kadehi kaldırdı. Bu anları, Tarkan fotoğrafladı. Megastar masanın önüne geçerek tüm misafirleri görecek şekilde selfie çekti. Masaya döndüğünde ise oturan eşini sarılıp öptü. Kelebek

tarkan1

tarkan2

tarkan3

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.