Tarkan, Stockholm’de konser verdi

Tarkan 20 yılın ardından ilk kez bu yıl Avrupa turnesi kapsamında Stockholm’de konser verdi.

20 yılı aşkın süredir popun yıldızı konumunda yer alan Tarkan, verdiği aranın ardından sahnelerin tozunu attırmaya devam ediyor. Harbiye Açıkhava sahnesinde verdiği 7 konser ile günlerce konuşulan Megastar, konserlerin ardından soluğu Avrupa’da almıştı. 8 konserden oluşan Avrupa turnesine 6 Ekim’de Londra’da start veren Tarkan, Avrupa’da bulunan binlerce hayranı ile bir araya gelmeye devam ediyor.

blank
Tarkan

20 YILDAN SONRA YENİDEN İSVEÇ’TE!

Önceki haftalarda Almanya’nın Mannheim şehrinde gurbetçilerle hasret gideren ünlü sanatçı önceki akşam İsveç’teydi. İsveç’in Stockhom şehrinde yer alan ve daha önce birçok dünya starını ağırlayan Hovet’te sahneye çıktı. 20 yıldan sonra ilk kez İsveç’te konser veren Megastar, bitmeyen enerjisi ve büyüleyici sesiyle kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Tarkan son albümü olan 10 ve daha önceki albümlerinde olan yaklaşık 25 şarkıyı 2 saat boyunca seslendirdi. Megastar kendisiyle özdeşleşen dansları ile sevenlerine görsel şölen yaşattı.

Avrupa turnesi kapsamında toplam 8 konser verecek olan Tarkan bu konserlerde 6 milyon lira kazanacak. Megastar, ilerleyen günlerde sırasıyla Amsterdam, Viyana, Zürih, Hannover ve Köln’de hayranları ile buluşacak.

Eşi Pınar Tevetoğlu’nun hamileliği ile konser ve müzik çalışmalarına ara veren Tarkan, kızı Liya’nın doğumuyla bu arayı uzatmıştı. Uzun süre zamanının çoğunu eşi ve kızı Liya ile geçiren ünlü sanatçının eşi Pınar Tevetoğlu’nun ikinci çocuğa hamile olduğu iddia edilmişti. Eğer bu iddia doğru çıkarsa Tarkan hayranları bir süre daha ünlü sanatçıdan mahrum kalacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.