Tarkan o iddiaya açıklama yaptı

Kısa süre önce Tarabya’daki evinin bahçesinde Pınar Dilek ile nikah masasına oturan Tarkan, dün internet sitelerinde çıkan iddiaya cevap verdi.

Tarkan ve Pınar Dilek, 29 Nisan’da sanatçının Tarabya’daki evinin bahçesinde evlendi. Tarkan’ın eniştesi Mahmut Menekşe ile Dilek’in bir çocukluk arkadaşının şahitlik ettiği nikâh, sanatçının basın danışmanı tarafından sosyal medya paylaşımıyla duyuruldu.

TARKAN’DAN İLK AÇIKLAMA

Sürpriz nikahla ilgili ilk kez konuşan Tarkan, ‘Ülke gündemi üzücü. Bu gündemde sessizce nikah yaptık. Düğün 6 Mayıs’ta Köln’de olacak eşim de henüz hamile değil’ açıklamasını yaptı.

Tarkan’ın özel dikim bir takım, Dilek’in ise Zeynep Erdoğan imzalı elbiseyle boy gösterdiği tören, kısa sürede Twitter’ın en çok konuşulan başlıkları arasına girdi.

Çift, gelin tarafının neredeyse tamamının Almanya’da yaşaması nedeniyle düğünü bu cuma Köln’de yapacak.

Bu arada Pınar Dilek’in düğün için de farklı bir gelinlik diktirdiği, çiftin balayına haziranda çıkacağı ve şimdilik tercihlerinin Uzakdoğu olduğu öğrenildi. Tarkan balayından sonra ise Avrupa turnesine çıkacak.

TARKAN-PINAR DİLEK EVLİLİĞİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Pınar Dilek’i güzel bulmayanla arama mesafe koyarım.
Tarkan 5 yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek’le evlenmiş.Bize mutluluk dilemek düşer.Hayırlısı olsun.
Sabah sabah dunya basima yikildi. Tarkan ve Pınar Dilek evlendi
Pınar dilek valla çok ballı kızmış ne diyim kaptı lokum gibi çocuğu yalnız gözüm kaldı benim olmalıydı benim
Yani Tarkan Pınar Dilek’le evlenmese neticede bizimle de evlenmicekti di mi sonuçta hepimizle evlenemez ki üzülmeyin hanımlar
Gitti gül gibi Tarkan… 🙁 Tarkan ve Pınar Dilek evlendi
Pınar Dilek vay be Tarkan evlendi ha hiç olmadı bu
Tarkan ve pınar dilek hayırlı olsun en sevdiğm sanatçı yalnız tarkan o nasıl bir yakısıklılık o nasıl tatlı gülumseme hep mutlu ol
Tarkan ve Pınar Dilek evlenmiş Bizede mutluluklar dilemek düşer

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.