Tarkan: İçimden gelenleri söyledim, o kadar

Baba olacağını açıklayarak olay yaratan Tarkan’ın aile bağları iyice kuvvetlendi.

Geçtiğimiz günlerde baba olacağını ilan ederek gündem yaratan Tarkan, ailesine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Megastar, önceki gün bir demet çiçek alıp Etiler Dinlenme ve Bakım Evi Müdürlüğü’ne gitti. Buradaki bir aile büyüğünü ziyaret eden ünlü şarkıcı, bakımevindeki diğer yaşlılarla da uzun uzun sohbet etti.

Bakımevindeki yaşlıların ricasını kırmayarak onlar için birkaç da şarkı söyleyen Tarkan, bu tavrıyla bir kez daha ne kadar duyarlı olduğunu kanıtlamış oldu. Çıkışta son derece keyifli olduğu gözlenen Megastar, eşi Pınar Tevetoğlu’yla birlikte çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Bebeğinin cinsiyetini açıklamak istemeyen Tarkan, doğumun nerede olacağıyla ilgili ise “Eşimle bu konu üzerinde düşünüyoruz ama hala kesin karar vermiş değiliz. Hayırlısı olsun” demekle yetindi.

Baba olmaya hazırlandığını sosyal medyadan duyurduğu için bazılarından eleştiriler alan Megastar, bununla ilgili ise “O an mutluluğumu bu şekilde dile getirmek istedim. İçimden gelenleri söyledim, o kadar” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.