Tarkan, hayranlarını konsere doyuracak

Kızı Liya’yı kucağına aldıktan sonra bir süre eşi Pınar Tevetoğlu ile Almanya’da kalan Tarkan, 1 hafta sonra Türkiye’ye dönüyor. Sanatçının ilk işi kış konser takvimini ayarlamak olacak.

Temmuz ayında kızı Liya’yı Almanya’da kucağına alan Megastar Tarkan, bir hafta sonra Türkiye’ye dönmeye hazırlanıyor! Kızıyla vakit geçirmek için yaz aylarında klasikleşen Açıkahava konser serilerini yapmayan Tarkan, hayranlarını daha fazla bekletmemeye karar verdi. Ünlü yıldız, bir ilki gerçekleştirerek kışın sevenleriyle buluşacak. Hava şartlarından dolayı kapalı bir alanda konser verecek olan Tarkan, mekân arayışına da şimdiden başladı. Sanatçı, sevenlerini özlediği için bu sene sahnesini kışa aldı.

Uluslararası ödül

Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği Üyeleri (IPRA) Altın Ödüller’inde ‘Sanat ve Eğlence’ kategorisinde Turkcell fizy, Tarkan ’10’ adlı albümüyle birinci oldu.

TSM 2 için stüdyoya girecek

Bir süredir inzivaya çekilen Tarkan, Türkiye’ye döner dönmez de yoğun bir iş temposuna başlayacak. Megatar, Türk Sanat Müziği albümünün ikinci serisine start verecek. İlkiyle büyük beğeni toplayan Tarkan, İstanbul’daki evine yerleşir yerleşmez stüdyoya girecek.

Liya’ya reklam teklifi

Tarkan’ın kızı Liya reklam şirketlerinin de son dönemde gözdesi oldu! Megastar’ın 3 aylık kızı Liya’ya çok sayıda teklif geldi. Yüksek ücretler konuşulsa da kızının şu an göz önünde olmasını istemeyen başarılı popçu, gelen talepleri anında reddetti.

1 hafta sonra dönüyorlar

Kızı Liya için Tarabya’daki evini özel olarak dizayn ettiren Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, 1 hafta sonra Almanya’dan Türkiye’ye dönüyor. Yurda dönmek için kızlarının 40’ının çıkmasını bekleyen ikili yeni hayatları içinde bir Bulgar dadı ve bir de yardımcı tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.