Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda vereceği 6 konser öncesi kampa girdi

Ünlü şarkıcı Tarkan, 20-27 Eylül tarihleri arasında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda vereceği konserler öncesi ünlü isimlerin uyguladığı ketojenik diyeti yapmaya başladı.

Tarkan, 20-27 Eylül tarihleri arasında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda vereceği 6 konser öncesi kampa girdi. Tarkan son günlerde ünlüler arasında moda olan ketojenik diyeti uygulamaya başladı.

15 günde 3.5 kilo veren pop yıldızı diyetin şartlarına harfiyen uyuyor. Karbonhidrat, şeker ve undan uzak duruyor. Sebze, protein ve faydalı yağları tüketiyor. Vücuttaki ödemden kurtulmak için günaşırı masaj yaptıran Tarkan, birer saat yürüyor, yüzüyor ve yoga yapıyor. Hedefi ise; 6 kilo daha zayıflayıp 60’a inebilmek. Tarkan, bu diyeti 3-4 ay kadar uyguladıktan sonra bırakacak.

blank
Tarkan

NELER TÜKETİLİYOR?

Ketojenik diyet; yüksek yağ, düşük protein ve karbonhidrat içeren bir beslenme düzeni. Tüketilmesi önerilen yiyecekler balık, et, tereyağı, yumurta, fındık, peynir, kuruyemişler, sağlıklı yağlar, avokado, baharatlar.

DİYETİ HANGİ ÜNLÜLER UYGULUYOR?

1921’de Amerika’da ortaya çıkan, 1993’de İngiltere’de yeniden moda olan ketojenik diyeti Adriana Lima, Halle Berry, Kim Kardashian gibi dünyaca ünlü yıldızlar tercih ediyor.

Türkiye’de uygulayan ünlüler arasında Ajda Pekkan, Şahan Gökbakar, Hadise, Derya Baykal, Nesrin Cavadzade, Ekin Türkmen var.

Tarkan, Harbiye Açıkhava’da vereceği konserler için otele yerleşiyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.