Tarkan, Gülşen ve Hadise, popun ilk üçlüsü

Hande Yener’in başlattığı ‘Türk popunun ilk üçü’ tartışmasında son raunt! İnternet kullanıcılarının yaptığı liste sıralamasında Tarkan, Gülşen ve Hadise en üste yerleşti!

Hande Yener, yaptığı bir açıklamada Türk Pop Müziği’nin ilk üç ismini ‘Tarkan, Gülşen ve benim’ şekliden sıralarken yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Bu olayın ikinci raundu ise internette start aldı! Yener’in yaptığı sıralama birçok ünlü ismin hoşuna gitmemiş ve ünlüler kendine göre bir liste yapmıştı. Müzik dünyasında sanatçılar kendi açıklamalarını yapmaya devam ederken bu mevzu internet dünyasına sıçradı. Halkın nabzının attığı internet dünyasında ‘Türk popunun en iyi üçlüsü’ üzerine bir sıralama yapıldı. Gerçekleştirilen anket ise Hande Yener’in sıralamasından çok farklı değildi. İnternet kullanıcılarının en çok tercih edilen üçlüsü şu şekilde oldu! Tarkan, Gülşen ve Hadise.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.